«Σεμινάριο με συνεργασία Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας και TAXHEAVEN»

«Σεμινάριο με συνεργασία Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας και TAXHEAVEN»

Ο Κόμβος λογιστικής και φορολογικής ενημέρωσης «TAXHEAVEN» και το «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας», για να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις, αποφάσισαν να συνεργασθούν στον τομέα της επιμόρφωσης αναφορικά με τις μεταβολές στην εργατική και στην ασφαλιστική νομοθεσία.

Η διακαής επιθυμία για τη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών, η πίστη στην εγκυρότητα, η βαθειά γνώση του αντικειμένου, η απεριόριστη φιλότιμη προσπάθεια, σε συνδυασμό με το όραμα, οδήγησαν σε αυτήν την συνεργασία, που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί αφενός μεν, να βοηθήσει όσους ασχολούνται με τα εργατικά και ασφαλιστικά ζητήματα, αφετέρου δε, να αποτελέσει το καταφύγιο και τον πολύτιμο σύμβουλο του λογιστή-φοροτεχνικού, του οικονομολόγου και του εκκαθαριστή μισθοδοσίας στο δύσκολο καθημερινό έργο τους.

Αφετηρία αυτής της συνεργασίας αποτελεί η διοργάνωση του επίκαιρου σεμιναρίου στις 25.10.2017 με θέμα τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν με τον Ν. 4488/2017στην Εργατική Νομοθεσία.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές του έγκριτου περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» θα αναλύουν σε βάθος τις μεταβολές στην Εργατική και στην Ασφαλιστική Νομοθεσία, και με την παρουσία και τις γνώσεις τους  θα ρίχνουν «φως» στα θολά σημεία. Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα του Κόμβου «TAXHEAVEN» θα ασχολείται και θα παρουσιάζει τα θέματα της φορολογικής νομοθεσίας που επηρεάζουν, αλλά και επηρεάζονται, από την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Για Πληροφορίες εδώ