Νέα Ημερομηνία Ειδικού Σεμιναρίου του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας

Νέα Ημερομηνία Ειδικού Σεμιναρίου του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας

Νέα Ημερομηνία Ειδικού Σεμιναρίου του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας

 

 

 

 

Με αφορμή την Απογραφική Διαδικασία Ψηφιακής Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας, το νέο τρόπο Δήλωσης της Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας και την επικείμενη καθολική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, το ΔΕΛΤΙΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, μετά από παρότρυνση των συνδρομητών του, αποφάσισε να διενεργήσει 3ωρα Εδικά Σεμινάρια, με στόχο την ενημέρωση και την επίλυση των προβληματισμών που γεννώνται. 

Δεδομένου του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος, πέρα από τις τρεις αρχικές ημερομηνίες (21/11, 23/11 και 25/11), αποφασίσθηκε ο προγραμματισμός ενός ακόμη Ειδικού Σεμιναρίου :

► Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 (μη διαθέσιμη λόγω πληρότητος)

Το Σεμινάριο θα έχει διάρκεια τριών (3) ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Τιμ. Βάσσου 8 (Πλατεία Μαβίλη).

Ώρα Ενάρξεως : 16.00

Ώρα Λήξεως     : 19.00

Εισηγητής των Σεμιναρίου θα είναι ο Κωνσταντίνος Πηνιώτης, Δικηγόρος, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδος του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προφορικώς ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις επί των θεμάτων του Σεμιναρίου (Απογραφική Διαδικασία Ψηφιακής Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας, Δήλωση της Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας, Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας).

► Για περισσότερες πληροφορορίες και για φόρμα συμμετοχής εδώ