«Γνωστοποίηση Ανάθεσης Καθηκόντων Υπευθύνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (Υ.Π.Π.Α.)»

«Γνωστοποίηση Ανάθεσης Καθηκόντων Υπευθύνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (Υ.Π.Π.Α.)»

Ανακοίνωση Επιθεώρησης Εργασίας: «Γνωστοποίηση Ανάθεσης Καθηκόντων Υπευθύνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (Υ.Π.Π.Α.)»

 

 

 

 

Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι στο site της Ανεξάρτητης Αρχής «Επιθεώρηση Εργασίας» αναρτήθηκε η από 24.5.2023 ανακοίνωση με τίτλο «Γνωστοποίηση Ανάθεσης Καθηκόντων Υπευθύνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (Υ.Π.Π.Α.)», σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 4990/2022.

Ο σύνδεσμος (link) της ανακοίνωσης είναι: https://www.hli.gov.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/gnostopoiisi-anathesis-kathikonton-ypefthynou-paralavis-kai-parakolouthisis-anaforon-y-p-p-a/

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι σε δημιουργία ηλεκτρονική φόρμα γνωστοποίησης Υ.Π.Π.Α στην ηλεκτρονική πλατφόρμα sepenet της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία θα λειτουργεί και θα είναι διαθέσιμη από την 10/07/2023.

Επίσης, στην από 24.5.2023 ανακοίνωση επισυνάπτεται έγγραφο με οδηγίες για την εφαρμογή του Ν. 4990/2022 καθώς και έντυπα γνωστοποίησης ορισμού Υ.Π.Π.Α. προς συμπλήρωση (σε μορφή *.docx & *.pdf).

★ ★ ★

► Το Έγγραφο με οδηγίες εδώ

► Τό  Έντυπο γνωστοποίησης ορισμού Υ.Π.Π.Α. προς συμπλήρωση (σε  μορφή *.pdf) εδώ

► Ο Ν. 4990/2022 όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ εδώ